Bezoek ook eens:

Laatste wijziging 28 november 2005.

Dieetfabels:
Dieetfabels is een website die u informeert over de zin en onzin van diverse diŽten. Men verdiept zich vaak niet in de achtergrond van een dieet wanneer men hieraan begint. Het is echter verstandig kennis te hebben over de werking van een dieet zodat u een verstandige keuze kunt maken en een dieet gebruikt voor het doel waarvoor het bestemt is. Dieetfabels geeft u objectieve informatie over de zin en onzin van de meest bekende diŽten Op deze manier kunt u zelf oordelen wat wel en niet waar is.

Agapornis page:
Dirk van den Abeele heeft een pagina over Agaporniden, ook wel bekend als Lovebirds. Heel veel informatie over, en uiteraard ook foto's van, deze leuke vogeltjes.

Amsterdam Tourist Information:
Travel guide to Amsterdam features information on hotels, apartments, sights and entertainment in Amsterdam and all the Netherlands.
Amsterdam is one of the greatest small cities in the world. From its canals to world-famous museums and historical sights, Amsterdam is one of the most romantic and beautiful cities in Europe.
Amsterdam is a city of tolerance and diversity. It has all the advantages of a big city: culture, history, entertainment, good transport - but is relatively small, quiet, and largely thanks to its canals, has a little road traffic. In Amsterdam your destination is never far away.

Anne Frank huis:
In het centrum van Amsterdam staat het Anne Frank Huis: de onderduikplaats waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog haar bekende dagboek schreef. Het originele dagboek maakt deel uit van de permanente tentoonstelling in het museum.Een bezoek aan het Anne Frank huis is voor miljoenen mensen uit de hele wereld een indringende ervaring. Deze pagina's geven slechts een indruk van wat u bij een bezoek aan het Anne Frank Huis kan verwachten.Daarnaast is er ook volop informatie over Anne Frank en haar dagboek.
(Je kunt kiezen tussen Nederlands, Engels en Duits / You can choose between Dutch, English and German.)

Astronomie:
De astronomie of sterrenkunde is de wetenschap die alle hemellichamen en verschijnselen in het heelal en het heelal zelf bestudeert.
Op deze pagina de volgende onderwerpen:
Wat is er te zien deze maand; Zonnestelsel; (Sterevolutie); Sterrenbeelden; (Melkweg en sterrenstelsels); (Clusters); Kosmologie; Astronomen en zo...; Woorden- en begrippenlijst; Bibliografie.

Cliniclowns Nederland:
Stichting CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier waardoor zij het ziek zijn even kunnen vergeten. En met uw hulp willen wij dat nog heel lang blijven doen voor heel veel kinderen!

Holland is a flat country. There are no mountains or rocks. But in the north of the country within a radius of only 20 miles, 53 megalithic monuments are scattered over a beautiful landscape. Granite skeletons of 5500 years old burial chambers. Where did these 20 ton boulders come from, how were they piled up and by whom and why..? What is the mystery behind these relics from the past..? If you want to know: Dolmens in the Netherlands. (Deze pagina is in het Engels / This page in is English)

Nederland is een vlak land. Er zijn hier geen bergen of rotsen. En toch vind je in Drenthe binnen een straal van 30 km de restanten van 53 prehistorische grafkelders, bestaande uit soms meer dan 20 ton wegende rotsblokken. Hunebedden noemen we ze. Maar wat zijn nou eigenlijk hunebedden, hoe kwamen die enorme keien hier en hoe oud zijn ze, waarvoor dienden ze, door wie werden ze gebouwd en hoe..? Wat voor mysterie schuilt er achter deze megalieten uit de oudheid..? Lange tijd gaf ook internet op deze vragen geen antwoord. Deze site doet daar wat aan. Maak kennis met onze oudste geschiedenis..!

Internationaal Klompen Museum.
Klompen: iedereen weet wat het zijn en hoe ze er uitzien. Toch worden ze veel minder gedragen dan vroeger en is de klompendrager een uitstervend ras. En dat terwijl het nog niet zolang geleden is dat bijna iedereen een paar klompen had en daar dagelijks op liep. Er waren in die tijd dan ook veel klompenmakers, die allen hun eigen modellen maakten en die in een vaak bonte variatie van kleuren en versieringen uitvoerden. De grote verscheidenheid aan klompen van vroeger en van nu is een waardevol deel van het cultuur-historisch erfgoed van een volk. Het in 1990 geopende museum 'Gebroeders Wietzes' geeft een goed overzicht van dit stukje erfgoed.

Main Coon cattery Dynamicats:
De Maine Coon cattery van Kitty & Dominic van Ewijk en Shoshanna & Mark Fransdonk. 
Dynamicats Maine Coons heeft als doel gezonde, goed gesocialiseerde kittens met een geweldige personality te fokken! Onze kittens zijn over het algemeen zeer rastypisch, groot, met een goede boning. Onze kittens komen in alle kleuren voor en hebben veelal een bijzonder goede zijdeachtige vacht en grote oren met lynxtips!

Omroephumor in de trein:
Dit is een collectie van uitspraken, verhalen en moppen die met de trein te maken hebben. Van oorsprong is het een verzameling van daadwerkelijke uitspraken van conducteurs, machinisten en omroepers bij de NS. De uitspraken zijn afkomstig van mensen die in de trein zaten, of degenen die ze zelf omgeroepen hebben. Nieuwe uitspraken zijn hartelijk welkom.
Er worden redelijk wat NS-termen gebruikt. Als je weet dat een HC een (hoofd)conducteur is en een meester of mcn een machinist kom je al ver. Voor de rest worden voor een aantal plaatsnamen de telegraafverkortingen gebruikt (b.v. Ut voor Utrecht Centraal en Amf voor Amersfoort).

Shar-Pei-Vrienden 2000:
Dit is een onafhankelijke vereniging die zich inzet voor de Shar-Pei. Zij willen een platform zijn voor alles wat met de Shar-Pei en haar liefhebbers te maken heeft. De Shar-Pei is een rustige, eerbiedwaardige hond, met beslist een mystieke kant. Het is de katachtige onder de honden, die zijn baas en bazin aanbidt. Als huishond is de Shar-Pei uitzonderlijk geschikt.

Wie zoekt wie:
Een website voor het plaatsen van een oproep voor het hervinden van verloren vrienden of familieleden.

Zoo pagina:
Zowel Nederlandse als Buitenlandse Dierentuinen Online. Hele leuke pagina van Peter van der Wijst. Heerlijk op je luie stoel allerlei dierentuinen binnenwandelen.

Hoofdpagina van de homepage van Sytske Barkhuis. Via de "back" button keer je terug naar de "vorige" pagina.

Free counter en web stats